stcrt-2009-17008-001.png Ontwerp ‘Partiële herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1978, Broeckerhoek 2a, Sint Pancras’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van de ‘Partiële herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1978, Broeckerhoek 2a, Sint Pancras’. Het plan ligt ter inzage in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1, Zuid-Scharwoude, De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras en Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel.

In deze partiële herziening wordt het gebruik van het bestaande nutsgebouw op en de gronden binnen en direct ten noordwesten van het betreffende perceel voor uitsluitend wonen alsook vergroting van het gebouw planologisch mogelijk gemaakt.

Het bestemmingsplan is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Landelijk Gebeid 1978, zoals dat op 14 september 1981 door de gemeenteraad is vastgesteld en is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 2 november 1982.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG, Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de heer Klazema van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 11 november 2009

Burgemeester en wethouders van Langedijk,

de secretaris,

E. Annaert.

De burgemeester,

J.F.N. Cornelisse.

Naar boven