stcrt-2009-16999-001.png Projectbesluit – Woning Oude Trambaan 42 te Heythuysen –

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.11 lid 2, jo artikel 3:8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat het college in haar vergadering van 27 oktober 2009 het projectbesluit – Woning Oude Trambaan 42 –, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vaststellingsbesluit, inclusief bijbehorende stukken, ligt met ingang van 12 november 2009 gedurende zes weken aldus tot en met 23 december 2009 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1 en het loket Bouwen Wonen en Milieu in Roggel, Markt 6.

Het vaststellingsbesluit wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.leudal.nl onder het kopje Wonen en Leven/Bouwen en Wonen/Bestemmingsplannen.

Tijdens de periode waarin het projectbesluit ter inzage ligt, hebben de volgende personen de mogelijkheid beroep in te stellen:

  • Iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt:

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet op de ruimtelijke ordening, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit zijn ingediend bij de Rechtbank Roermond, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het projectbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kunt u in een spoedprocedure aan de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Deze voorlopige voorziening kan worden aangevraagd bij de voorzitter van de rechtbank. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Heythuysen, 11 november 2009

Naar boven