stcrt-2009-16967-001.png Bestemmingsplan ‘Wijnstraat 25’ ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Simpelveld maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Wijnstraat 25’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een verzoek in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling voor de sloop van 1525 m2 aan stallen/bedrijfsgebouwen voor het perceel aan de Wijnstraat 25 te Simpelveld, kadastraal bekend als: gemeente Simpelveld, sectie F, nummers 33, 172 en 262. De bestemming op voornoemde percelen zal worden gewijzigd van ‘Agrarisch gebied’ naar ‘Wonen’, ‘Maatschappelijk’, ‘Tuin’ en ‘Agrarisch gebied met landschappelijke en/of natuurlijke waarden’.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf 12 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis aan de Markt 1 in Simpelveld.

Gedurende de hiervoor genoemde zes weken kan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen in te dienen;

  • Belanghebbenden die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak

van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Grondgebiedzaken, telefoonnummer (045) 5448311.

Simpelveld, 11 november 2009

Naar boven