stcrt-2009-16958-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Dronten–Golf Residentie (9080)’

Het college van Dronten maakt bekend dat de gemeenteraad op 29 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Dronten–Golf Residentie (9080)’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft de huidige woonwijk de Golf Residentie met golfbaan en voorzieningen en de voormalige vuilstortplaats aan de Ansjovisweg (exclusief de nieuwe woningbouw in de Park Residentie) een gebied tussen de Dronterweg/Palingtocht, Ansjovisweg, landbouwgronden en de Biddingweg.

Het bestemmingsplan herziet de geldende bestemmingsplannen en is conserverend van aard. Het voorziet in een actuele planologische regeling voor de bestaande situatie en het wederom planologisch mogelijk maken van de uitbreiding van de golfbaan.

U kunt de desbetreffende stukken van 12 november tot en met 23 december 2009 tijdens openingstijden inzien (6 weken) bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare Bibliotheek te Dronten.

Het gehele plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl/website onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen → bestemmingsplannen.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijk beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • bedenkingen hebt tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 11 november 2009.

Burgemeester en wethouders van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven