stcrt-2009-16957-001.png Bekendmaking besluit tot vaststelling bestemmingsplan Taalstraat/Loyolalaan

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig en ter voldoening van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 15 oktober 2009 het bestemmingsplan Taalstraat/Loyolalaan heeft vastgesteld.

Het plangebied Taalstraat/Loyolalaan ligt binnen de bebouwde kom van Vught. Het bestemmingsplan is een gedetailleerd bestemmingsplan met een beheerskarakter.

Het bestemmingsplan Taalstraat/Loyolalaan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp plan, dat als ontwerpbestemmingsplan ter inzage heeft gelegen. In dit bestemmingsplan zijn wijzigingen aangebracht naar aanleiding van ingebrachte zienswijzen.

Procedure

Van 12 november tot en met 23 december 2009 liggen het raadsbesluit tot vaststelling en het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught (9.00–12.30 uur). Daarnaast liggen voornoemde stukken ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Dorpsstraat 28 in Vught.

Verder zijn de stukken ook via internet (www.vught.nl) in te zien.

Buiten de genoemde openingstijden is het ook mogelijk het bestemmingsplan in te zien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer P.M. van der Elst, tel. (073) 658 07 39, of de heer W.J.F.M. Croonen, tel. (073) 658 01 31.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan vanaf 12 november tot en met 23 december 2009 een beroepschrift bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, worden ingediend:

  • door hen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend;

  • door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Tegen de wijzigingen, die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan Taalstraat/Loyolalaan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan, kan iedereen een beroepschrift indienen. Het beroep mag dan echter alleen de wijzigingen betreffen.

Voornoemde personen kunnen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende verzoekschrift te worden overlegd.

Vught, 11 november 2009

Burgemeester en wethouders van Vught,

de secretaris,

R.P.B.M. Brekelmans.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven