stcrt-2009-16953-001.png Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan ‘Leerdam, Moskee Tulpstraat-West’ en het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen

Raadsbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken ingevolge artikel 3.8 en 6.12, tweede lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad, in zijn vergadering van 29 oktober 2009:

  • het bestemmingsplan ‘Leerdam, Moskee Tulpstraat-West’, ongewijzigd, heeft vastgesteld;

  • geen exploitatieplan voor deze ontwikkeling heeft vastgesteld.

Termijn van terinzagelegging

Het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken, liggen met ingang van 12 november 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de publieksbalie van het Stadskantoor Leerdam.

De stukken kunnen worden ingezien:

  • in de publieksbalie van het Stadskantoor Leerdam, Dokter Reilinghplein 1 in Leerdam, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.30 uur (dinsdag ook nog van 16.00 uur tot 19.30 uur);

  • via de website van de gemeente Leerdam www.leerdam.nl rubriek Actueel, menu-item ‘Met het oog op morgen’;

  • na telefonisch afspraak via telefoonnummer 0345-636180 (elke werkdag van 09.00 uur tot 12.30 uur).

Het plan heeft betrekking op de bouw van de Turkse Moskee aan de Tulpstraat 1 in Leerdam.

Beroepsmogelijkheden

Tijdens genoemde termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door:

  • iedereen die tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedereen die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan.

Beroepschriften dienen schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Indien u niet op de uitspraak van de Raad van State kunt wachten, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzitter van genoemde Raad van State. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven