stcrt-2009-16952-001.png Wijzigingsplannen onherroepelijk ‘Buitengebied De Wolden’ en ‘Kleine Kernen Noord’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat er drie, op 3 november 2009 vastgestelde, wijzigingen onherroepelijk zijn geworden. Door middel van deze wijzigingen is:

  • op het agrarische bouwblok (bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’) van het perceel Alteveer 24 in Alteveer de aanduiding ‘zorgboerderij’ aangebracht;

  • op een deel van het perceel Commissieweg 33 in de Wijk (voormalige camping De Bongerd, bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’) de aanduiding ‘stacaravans toegestaan’ aangebracht;

  • voor het perceel Ruinerdijk 21 in Ansen (bestemmingsplan ‘Kleine Kernen Noord’) de ruimte-voor-ruimte-regeling toegepast waarbij na bedrijfsbeëindiging en afbraak van de bedrijfsgebouwen ter compensatie een woning wordt opgericht. Deze compensatiewoning wordt aan de achterzijde van het perceel aan de Om de Kamp opgericht.

De vaststellingsbesluiten, de bestemmingsplanwijzigingen en de betreffende bestemmingsplannen liggen tijdens de gebruikelijke openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Het indienen van bezwaar of het instellen van beroep is niet meer mogelijk.

Zuidwolde, 11 november 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven