stcrt-2009-16914-001.png Herziening bestemmingsplan ‘Herziening Hoeveweg 26’

Ongewijzigd vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders van Wijchen maakt bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Herziening Hoeveweg 26’ in Balgoij ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan voorziet in de sloop van agrarische bedrijfsbebouwing in ruil voor uitbreiding van een caravanstalling.

Ter inzage

Met ingang van 12 november 2009 ligt het plan gedurende zes weken voor iedereen op het gemeentekantoor ter inzage op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook ’s middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.wijchen.nl onder wonen en bouwen → bouwen en verbouwen → bestemmingsplannen.

Beroep

Degenen die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend alsmede de belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen gedurende deze termijn van zes weken beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Wijchen, 11 november 2009

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven