stcrt-2009-16913-001.png Ontwerpbestemmingsplan Bousberg

Burgemeester en wethouders van Landgraaf maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Bousberg met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit met ingang van 12 november 2009, gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt in de Gemeentewinkel bij de balie Grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf, gedurende openingstijden. De Gemeentewinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–16.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit en deze kennisgeving kunt u ook raadplegen op www.landgraaf.nl (bij ‘Informatie’ rubriek ‘Bekendmakingen’).

Het ontwerpbestemmingsplan Bousberg voorziet in de ontwikkeling van maximaal 102 woningen met de daarbij behorende infrastructurele voorzieningen, groenvoorzieningen en dergelijke op de voormalige locatie van camping 'De Bousberg' (adres: Boomweg 10 te Landgraaf).

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. De voorkeur gaat uit naar het indienen van schriftelijke zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, na telefonische afspraak met de heer M. Ouarani, tel: 045-5695121. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. De mondelinge zienswijze dient u in te brengen binnen de bovengenoemde termijn van zes weken. Wij adviseren u daarom tijdig een afspraak te maken.

Naar boven