stcrt-2009-16909-001.png Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan ‘Koningin Wilhelminalaan e.o.’

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg delen ter voldoening aan het bepaalde in artikel 22 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening mee, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 september 2009 op grond van artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft besloten:

  • 1. te verklaren dat een herziening van het bestemmingsplan ‘Koningin Wilhelminalaan e.o.’ wordt voorbereid voor het perceel gelegen aan de Van Barbansonstraat, zoals is aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening, nummer VS 08-36;

  • 2. te bepalen dat dit besluit in werking treedt de dag na de publicatie ervan.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 13 november 2009 voor eenieder ter inzage bij het ServiceCentrum in Leidschendam (Koningin Wilhelminalaan 2) en in Voorburg (Raadhuisstraat 47a).

Indien u belanghebbende bent bij het besluit en u zich niet kunt verenigen met het besluit, staat voor u ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) de mogelijkheid open om binnen zes (6) weken na de dag waarop het besluit ter visie is gelegd, tegen het besluit bezwaar aan te tekenen. Het bezwaar dient schriftelijk en gemotiveerd te worden ingediend bij de raad van de Gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg.

Naar boven