stcrt-2009-16903-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Landgoed Grootstal

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor een bestemmingsplan vast te stellen om de uitbreiding van een opslagschuur op het Landgoed Grootstal mogelijk te maken.

De schuur is gesitueerd op het perceel St. Jacobsweg 13.

Het ontwerp voorziet in een uitbreiding van de schuur met 118 m2. De schuur zal gebruikt worden als werkruimte met aanverwante voorzieningen zoals opslag van een deel van de oogst, ter plekke vervaardigde producten, voer voor de dieren en materieel

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend. Nadat het besluit is genomen kan geen bezwaar gemaakt worden, maar wel kan beroep tegen dat besluit aangetekend worden bij de rechtbank.

Inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp-vaststellingsbesluit liggen vanaf donderdag 12 november 2009 tot en met woensdag 23 december 2009 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn dan tevens digitaal beschikbaar via www.heumen.nl.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer (024) 358 83 24.

Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

(Dit is een publicatie als bedoeld in artikel 3:12 Awb)

Malden, 2 november 2009

Naar boven