stcrt-2009-16902-001.png Vastgesteld projectbesluit ‘Molen Massier’ en ‘Vijverlaan 2’, gecombineerd met bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de gemeenteraad van Dalfsen op 26 oktober 2009 de projectbesluiten ‘Molen Massier’ en ‘Vijverlaan 2’ heeft genomen. De projectbesluiten zijn vooruitlopend op de vaststelling van een bestemmingsplan.

Inhoud projectbesluit Molen Massier

Het projectbesluit maakt de uitbreiding/herinrichting van het veevoederbedrijf van firma A. Massier mogelijk. Ook wordt er voor het bijgebouw van de aangrenzende monumentale ‘Molen Massier’ een uitbreiding van de gebruiksfunctie mogelijk gemaakt. Het projectbesluit heeft betrekking op het gebied Veldweg/Westeinde te Dalfsen.

Inhoud projectbesluit Vijverlaan 2

Het projectbesluit maakt het slopen van de bestaande woning aan de Vijverlaan 2 te Nieuwleusen mogelijk met als doel het oprichten van een nieuwe grotere woning met extra kantoorruimte.

De vaststellingsbesluiten gecombineerd met de afgegeven bouwvergunningen en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage van 11 november tot 2009 en met 22 december 2009 bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en in het servicepunt in Nieuwleusen.

U kunt het bouwplan, de ruimtelijke onderbouwing en het vaststellingsbesluit ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze tegen het ontwerp projectbesluit gecombineerd met de ontwerp bouwvergunning hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen binnen zes weken na datum van verzending (9 november 2009) van dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 BG Zwolle.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit wilt voorkomen, dan moet u – naast een beroepschrift – ook een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening te treffen sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 10 november 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven