stcrt-2009-16900-001.png Bekendmaking Wijzigingsplan, artikel 3.6 Wro, verleend voor het perceel: Fukkinkweg 3

Burgemeester en wethouders hebben besloten om medewerking te verlenen aan een wijzigingsplan, artikel 3.6 Wro, ten behoeve van het perceel Fukkinkweg 3 (wijziging van de vorm van het agrarisch bouwperceel).

U kunt de desbetreffende stukken vanaf woensdag 11 november gedurende zes weken op aanvraag inzien bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 in Winterswijk. Ook is het plan in te zien op de gemeentelijke website www.winterswijk.nl. Tegen deze beslissing kunnen belanghebbenden desgewenst op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepsschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Rechtbank Zutphen, Postbus 9008, 7200 GJ Zutphen.

Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie mogelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Winterswijk, 30 november 2009

Naar boven