stcrt-2009-16886-001.png Projectbesluit voor de school met de bijbel Het Visnet te Grafhorst

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend zij op 5 november 2009 met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben vastgesteld ten behoeve van de bouw van een extra schoollokaal en kantoorruimte. Het besluit is op 6 november 2009 via verzending aan de aanvrager bekendgemaakt.

Het projectbesluit met de hierbij behorende stukken ligt vanaf woensdag 11 november 2009 zes weken ter inzage bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Openingstijden receptie: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Het projectbesluit is ook in te zien op de gemeentelijke website www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen het projectbesluit beroep worden ingesteld binnen zes weken na datum van verzending aan de aanvrager door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp projectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit naar voren te hebben gebracht;

Het beroep moet worden ingediend bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van deze rechtbank.

Naar boven