stcrt-2009-16844-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Wymbritseradiel

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend dat er voor het buitengebied van de gemeente Wymbritseradiel een nieuw bestemmingsplan is ontwikkeld. De benaming van dit plan is bestemmingsplan ‘Buitengebied Wymbritseradiel’.

Inhoud: Het ontwerpbestemmingsplan bevat de voorziene algehele herziening/actualisatie van bestemmingsplannen van de thans voor bijna het gehele buitengebied geldende bestemmingsplannen.

Inzien: Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt vanaf 11 november 2009 gedurende 6 weken tijdens de openstellingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (centrale balie), Stadslaan 75 te IJlst. Ook is het mogelijk het ontwerp in te zien via de website www.wymbritseradiel.nl onder de link digitaal loket → bouwen en wonen → digitaal plan en bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Wymbritseradiel.

Reageren: Gedurende bovengenoemde terinzagetermijn kan een ieder schriftelijke of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen (die onze voorkeur hebben) moeten worden gericht aan: de gemeenteraad van Wymbritseradiel, t.a.v. unit R.O., Postbus 14, 8650 AA IJlst. Een schriftelijke zienswijze moet minimaal voorzien zijn van de naam en adres van indiener, dagtekening, gronden van de zienswijze en ondertekening. Voor mondelinge kenbaarmaking dient men zich vóór 11 december 2009 te melden bij burgemeester en wethouders voornoemd, waarvoor een nadere afspraak kan worden gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer B. de Jong van de unit Ruimtelijke Ordening (tel.: 0515-534453).

Verkrijging: Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten een afschrift van genoemd ontwerp op het gemeentehuis worden verkregen.

IJlst, 4 november 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven