stcrt-2009-16814-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Plataanlaan’

Burgemeester en wethouder van Baarn maken bekend dat de gemeenteraad in de openbare vergadering van 28 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Plataanlaan’ heeft vastgesteld (artikel 3.1 Wro).

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

plankaart

De plaats van de aanduiding ‘waardevolle boom’ is enigszins verschoven, zodat de plaats van de aanduiding en de feitelijke plaats van de boom exact met elkaar overeen komen.

plankaart

De vorm van het bouwvlak van de vrijstaande woning (naast Plataanlaan nr 10) is gewijzigd ten gevolge van een gewijzigd ontwerp voor de woning. Het bouwvlak van de twee-onder-een-kapper (naast het appartementengebouw) is verschoven met ongeveer twee meter.

regels

In artikel 6 ‘Wonen’ is aan de regeling voor ‘aanbouwen, uitbouwen en bijgebouwen’ toegevoegd: overkappingen. De regeling geldt nu voor ‘aanbouwen, uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen’. Dit is gelijk aan andere bestemmingsplannen.

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan inzien van vrijdag 6 november tot en met donderdag 17 december 2009 van 9.00 tot 12.00 uur (andere tijden op afspraak) op het gemeentehuis bij de balie Frontoffice. Tevens is het bestemmingsplan digitaal in te zien op www.baarn.nl.

Deze bekendmaking is conform artikel 3.8 Wro geplaatst in de plaatselijke, huis-aan-huis krant, de Staatscourant en op internet. Via elektronische weg is deze bekendmaking verzonden aan de betrokken instanties.

In overleg met de VROM-inspectie en de provincie wordt het besluit tot vaststelling, in afwijking van artikel 3.8 lid 4 Wro, niet na zes weken, maar direct bekendgemaakt.

Beroep

Gedurende bovenstaande periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht (artikel 6:13 Awb). Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.

Als er spoedeisende belangen zijn, kunt u – zodra het beroepschrift is ingediend – tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook aan het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven