stcrt-2009-16784-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Latestraat – De Muilen, Netersel’

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2009 het bestemmingsplan ‘Latestraat – De Muilen, Netersel’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het gewijzigd vastgestelde plan voorziet in de ontwikkeling van woningen in plan Latestraat, aan de Latestraat en aan De Muilen.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit, de nota behandeling zienswijzen en de hieruit voortvloeiende wijzigingen liggen van 10 november tot en met 22 december 2009 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken kunt u ook inzien en downloaden via de website van de gemeente: www.bladel.nl (onder Actueel → Officiële bekendmakingen → Bestemmingsplannen).

Instellen beroep

Gedurende de inzagentermijn kan beroep worden ingesteld door:

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht én belanghebbende zijn;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • alle belanghebbenden, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 23 december 2009. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Bladel, november 2009

Naar boven