stcrt-2009-16742-001.png Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Osdorper Binnenpolder Noord

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer maakt bekend dat met ingang van 12 november 2009, gedurende zes weken, het ontwerpbestemmingsplan Osdorper Binnenpolder Noord, in het kader van inspraak, voor een ieder ter inzage ligt.

Een bestemmingsplan is een plan dat de ruimtelijke inrichting van een bepaald gebied vastlegt. Het ontwerpbestemmingsplan Osdorper Binnenpolder Noord vervangt een aantal bestaande verouderde bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan Osdorper Binnenpolder Noord is gericht op de ontwikkeling van het gebied de Osdorper Binnenpolder Noord tot recreatief groengebied.

De grenzen van het plangebied zijn globaal als volgt: de Haarlemmerweg (noordzijde); de Bok de Korverweg (noordoostzijde); het water aan het Bosch van Drakensteinpad (zuidoostzijde); de Osdorperweg (westzijde). Voorts zij vermeld dat na 2010 de Westrandweg het plangebied zal doorsnijden.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 12 november 2009 voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage bij:

  • de balie van het Tuinstadhuis, Plein ’40–’45 nr.1 te Amsterdam, op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan elektronisch bekijken op: www.geuzenveld.amsterdam.nl.

Gedurende de voormelde termijn van terinzagelegging kunnen door een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de deelraad van het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, t.a.v. mevrouw drs. E.C. Tessensohn, Postbus 67018, 1060 JA Amsterdam. Voor het richten van een mondelinge zienswijze kunt u zich wenden tot de heer mr. E.J.M.J.J. Houben (020-8898333; EHouben@geuzenveld.amsterdam.nl), of tot mevrouw drs. E.C. Tessensohn (020-8898494; ETessensohn@geuzenveld.amsterdam.nl), of tot mevrouw mr. L. Bouzahra (020-8898412; LBouzahra@geuzenveld.amsterdam.nl).

Van mondeling ingediende zienswijzen wordt verslag gelegd. Dit verslag wordt gevoegd bij de schriftelijk ingediende zienswijzen. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij het besluit van de deelraad over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Amsterdam, 11 november 2009

De voorzitter van het dagelijks bestuur voornoemd,

R. de Bood.

Naar boven