stcrt-2009-16727-001.png Vastgesteld projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor de realisatie van een woning op een gedeelte van het perceel Zandstraat 4 te Casteren.

Tegen het ontwerpbesluit is één zienswijze ingediend. Deze zienswijze geeft geen aanleiding tot een gewijzigd standpunt. Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken ligt gedurende 6 weken ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis met ingang van 10 november 2009. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op: www.bladel.nl. (onder Actueel/Officiële bekendmakingen/Bestemmingsplanbesluiten).

Tegen dit besluit kunnen degene die zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van zienswijzen, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Binnen deze termijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld tevens een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Bladel, november 2009

Naar boven