stcrt-2009-16712-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Sport- en Jeugdcluster Engelen’

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sport- en jeugdcluster Engelen’ met bijbehorende stukken met ingang van 9 november 2009 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit ontwerpbestemmingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Sport- en jeugdcluster Engelen’ regelt de herontwikkeling van een deel van het sportpark voor een sport- en jeugdcluster: een clustering van maatschappelijke voorzieningen op het gebied van onderwijs en kinderopvang en sportvoorzieningen. Het realiseren van de maatschappelijke voorzieningen en een nieuwe ontsluitingsweg voor de ontwikkelingslocatie is in strijd met de geldende bestemmingsplannen ‘De Haverleij’ en ‘Bedrijfsterreinen De Vutter’.

Eenieder kan gedurende bovengenoemde termijn hieromtrent een zienswijze schriftelijk naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente ’s-Hertogenbosch, postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Ook kan eenieder mondeling een zienswijze naar voren brengen. Ingeval u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met mevrouw H. Dijkman van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, telnr. (073) 615 98 22. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 6 november 2009

Naar boven