stcrt-2009-16711-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark De Krom e.o.’

Met ingang van vrijdag 6 november 2009 ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Sportpark De Krom e.o.’ gedurende een termijn van zes weken terinzage bij de centrale balie van het gemeentehuis Katwijk, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk, het servicepunt Valkenburg, ’t Boonrak 21 te Valkenburg en het servicepunt Rijnsburg, Burgemeester Koomansplein 1 te Rijnsburg.

Gedurende de termijn van 6 november 2009 tot en met 17 december 2009 kan eenieder zijn zienswijzen schriftelijk of mondeling indienen bij de gemeenteraad, Postbus 589, 2220 AN Katwijk ZH. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071-40 65 181.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied globaal gelegen tussen de toekomstige woonbebouwing in Rijnsoever-Noord, De Krom, de N206 en de gemeente Noordwijk en heeft tot doel de realisering van een beoogde brug, alsmede in de toekomst eventuele andere kunstwerken, te kunnen realiseren. De uitgangspunten en invulling van het oorspronkelijke bestemmingsplan blijven daarnaast gehandhaafd. De verbeelding (voorheen plankaart) behorend bij het bestemmingsplan ‘Sportpark De Krom e.o.’ blijft ongewijzigd van kracht en in die hoedanigheid bij onderhavige herziening.

Katwijk, 5 november 2009

Burgemeester en wethouders van Katwijk,

de secretaris,

E. Stolk.

De burgemeester,

J. Wienen.

Naar boven