stcrt-2009-16709-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Krim’

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken vooreen ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘De Krim’.

Het plangebied De Krim ligt ingeklemd tussen het spoorlijn Haarlem–Uitgeest in het westen (de Jan Pietersz Coenlaan, het Jan Pietersz. Coenpad en het Pieter Bothlaantje) en de watergang De Delft in het oosten. De zuidgrens wordt bepaald door de Jan Pietersz Coenlaan en de Willem van Outhoornlaan. De noordgrens van het plangebied ligt tegen de Pim Mulierlaan aan ten noorden van het Mendelcollege. Het plangebied ‘De Krim’ is primair een woonbuurt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Krim’ en bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • het gemeentelijk loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem. De hoofdafdeling Dienstverlening is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • via het digitaal loket van de gemeente Haarlem, het Bestuurlijk Informatiesysteem (BIS), of via de link: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp.

Informatieavond

In het kader van dit ontwerp wordt tevens een informatieavond georganiseerd voor bewoners, belangengroepen etc. De datum en locatie voor deze informatieavond zijn nog niet bekend. Nadere berichtgeving zal plaatsvinden in de Stadskrant en op de gemeentelijke website.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan een ieder schriftelijke zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Haarlem, Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, De heer K. Glas. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen de eerder genoemde termijn van 6 weken mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 023-511 3544 of met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Plannen, via telefoonnummer 023-511 3551.

Naar boven