stcrt-2009-16691-001.png Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), geven burgemeester en wethouders van Heerenveen kennis van de voorbereiding van een projectbesluit in verband met de realisatie van het bouwplan ten behoeve van Heidewoud BV op het perceel Pluto naast nummer 8 te Heerenveen (IBF). Het bouwplan (met kenmerk 120-2009) voorziet in het oprichten van drie bedrijfspanden.

Het ontwerpprojectbesluit wordt naar verwachting binnen enkele weken gedurende zes weken ter inzage gelegd bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit worden ingediend. Van de terinzagelegging wordt vooraf kennisgegeven in de Heerenveense Courant, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.heerenveen.nl).

De huidige ontwikkelingen op het IBF, waarbinnen onderhavig geval past, stemmen overeen met het provinciale streekplan, ten aanzien waarvan ook gelegenheid voor inspraak werd gegeven. Er wordt derhalve voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbesluit geen inspraak toegepast. Evenmin wordt advies ingewonnen van een onafhankelijke instantie.

Naar boven