stcrt-2009-16678-001.png Ontwerpbestemmingsplan Molenvliet

Vanaf vrijdag 6 november tot en met donderdag 17 december ligt het ontwerp bestemmingsplan Molenvliet ter inzage in de Koepel en het Omgevingsloket in het Stadhuis. U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook vinden op onze site.

Met dit nieuwe bestemmingsplan Molenvliet vervangt de gemeente een aantal verouderde bestemmingsplannen. Het is niet de bedoeling om met dit bestemmingsplan grote wijzigingen door te voeren, maar om de bestaande situatie vast te leggen volgens de werkelijkheid. Wij hebben onze best gedaan om dit zo goed mogelijk te doen. Niemand kent de bestaande situatie rond uw woning, bedrijf of ander gebouw beter dan u zelf. Wij vragen u daarom om goed op te letten en eventuele fouten of andere opmerkingen aan ons door te geven.

Wel nieuw is de uitbreiding van het volkstuinencomplex Parkzicht aan de noordwestkant van het bestaande complex. Deze uitbreiding is nodig om een aantal volkstuinen te vervangen, die moeten wijken voor de nieuwe keervoorziening van ProRail.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerp bestemmingsplan. De reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Woerden, 5 november 2010

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven