stcrt-2009-16644-001.png Projectbesluit 1ste fase Herstructurering Plantage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.11 lid 2, jo artikel 3:8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat het college in haar vergadering van 20 oktober 2009 het ‘projectbesluit 1ste fase herstructuring Plantage’, heeft vastgesteld met dien verstande dat de afspraken ten aanzien van de watercompensatie zijn opgenomen in het besluit.

Het projectbesluit voorziet in de bouw van 24 eengezinswoningen die zijn opgenomen in de 1ste fase van het faseringsplan van de herstructurering van de Plantage.

Terinzagelegging

Het projectbesluit, inclusief bijbehorende stukken, ligt met ingang van 6 november 2009, gedurende zes weken ter inzage bij het Centraal Publieksbureau van het Stadskantoor van Beverwijk, Pres. Kennedyplein 1. Het Centraal Publieksbureau is geopend op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op overige werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Alleen op dinsdag zijn de openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om gedurende bovenvermelde periode het projectbesluit met bijbehorende stukken in te zien tijdens de openingsuren van de Openbare bibliotheek IJmond-Noord, in de vestiging aan het Kerkplein 5 te Beverwijk.

NB. Het projectbesluit met bijlagen is ook digitaal te raadplegen en te downloaden via onze website www.beverwijk.nl onder de rubriek ‘over Beverwijk’.

Mogelijkheden indienen beroep

Tijdens de periode waarin het projectbesluit ter inzage ligt, hebben de volgende personen de mogelijkheid beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit zijn ingediend bij de arrondissementsrechtbank te Haarlem, (sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het projectbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kunt u in een spoedprocedure aan de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Deze voorlopige voorziening kan worden aangevraagd bij de voorzitter van de rechtbank. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het projectbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Naar boven