stcrt-2009-16599-001.png Besluit Milieu-effectrapportage Gewandeweg 2–4

Burgemeester en Wethouders van Lith maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.8b, vijfde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 19 december 2008, heeft Maatschap A.J.W., H.M. en J.J. van Lamoen, Gewandeweg 2 en 4 te Lith, medegedeeld voornemens te zijn de bestaande varkenshouderij uit te breiden met een kraamzeugenstal met 168 plaatsen, een guste- en dragende zeugenstal met 720 plaatsen en een gespeende biggenstal met 3.200 plaatsen en het wijzigen van de bestaande stallen.

Burgemeester en Wethouders van Lith hebben besloten dat door Maatschap A.J.W., H.M. en J.J. van Lamoen géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van Burgemeester en Wethouders van Lith leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 26 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van Milieu in het gemeentehuis, Marktplein 5 te Lith en bij de balie BML in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss. Voor inzage in de stukken kunt u een afspraak maken met genoemde balie in Oss, via telefoonnummer [0412] 629 030.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wet milieubeheer aan de orde worden gesteld.

Lith, 8 oktober 2009

Burgemeester en Wethouders van Lith.

Naar boven