stcrt-2009-16591-001.png Ontwerpbestemmingsplan Prins de Lignestraat 28, Geleen ter inzage

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 5 november 2009 tot en met 16 december 2009 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Prins de Lignestraat 28, Geleen’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan heeft tot doel om de verbouw van het pand Prins de Lignestraat 28 te Geleen mogelijk te maken, meer specifiek de realisering van twee appartementen op de verdieping alsmede kantoorruimte op de begane grond en in de kelderruimte.

Dit ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de stadswinkel aan de Markt 1 in Geleen. Daarnaast is dit ontwerpbestemmingsplan te bekijken op de website van Sittard-Geleen: www.sittard-geleen.nl. Kies daar: actueel/nieuws, vervolgens: bekendmakingen/vergunningen, daarna: bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen, en klik tenslotte op de naam van het betreffende ontwerpbestemmingsplan.

Gedurende de inzagetermijn van 5 november 2009 tot en met 16 december 2009 kunt u uw zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan − bij voorkeur schriftelijk − aan de gemeenteraad kenbaar te maken. U kunt uw zienswijzen sturen aan de gemeenteraad van Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

4 november 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven