stcrt-2009-16582-001.png Ontwerpbestemmingsplan Facet herziening zonebesluit Oostelijk Havengebied-Zeeburg

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Het ontwerpbestemmingsplan Facet herziening zonebesluit Oostelijk Havengebied-Zeeburg ligt met ingang van donderdag 5 november 2009 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op de volgende adressen:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.centrum.amsterdam.nl;

  • Het Informatiecentrum De Zuiderkerk voor ruimte, bouwen en wonen, Zuiderkerkhof 72. Bel voor openingstijden 020-552 7987 of kijk op www.zuiderkerk.amsterdam.nl;

  • Het publiekscentrum van stadsdeel Zeeburg, Cruquiusweg 5. Bel voor openingstijden 020-608 0711 of kijk op www.zeeburg.nl.

Met het bestemmingsplan Facet herziening zonebesluit Oostelijk Havengebied-Zeeburg wordt de geluidzone zoals eertijds vastgesteld door de gemeenteraad van Amsterdam bij besluit van 20 augustus 1986, nr. 1083, welke zone loopt over het gebied dat wordt begrensd door het Centraal Station, het IJ, de Oranjesluizen, het Zeeburgereiland, het werkgebied Cruquius en de spoorlijn Muiderpoort-Centraal Station, verkleind tot een geluidzone rond het werkgebied Cruquius. Daarnaast wordt met het bestemmingsplan de vestiging van inrichtingen als bedoeld in art. 2.4 van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit milieubeheer uitgesloten.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam, per adres de directeur van de Dienst Ruimtelijke Ordening, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de dienst Ruimtelijke Ordening, team Juridische en Milieuzaken, telefoonnummer 020 552 7797.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op www.amsterdam.nl\kennisgevingen.

Het bestemmingsplan met bijlagen is digitaal beschikbaar via www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl

Amsterdam, 4 november 2009

Burgemeester en wethouders,

secretaris,

M.J. Cohen.

Burgemeester

H. de Jong.

Naar boven