stcrt-2009-16581-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Nieuwbouw vrijstaande woning met garage Oude Baan 25F te Wahlwiller’

Op 22 januari 2009 is een aanvraag om bouwvergunning ingediend voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage aan de Oude Baan 25f te Wahlwiller. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem maken bekend dat zij het voornemen hebben om voor dit bouwplan:

  • 1. een hogere grenswaarden van 54 dB als gevolg van het verkeerslawaai vast te stellen voor een woning;

  • 2. een projectbesluit vast te stellen;

  • 3. een bouwvergunning te verlenen.

Op grond van het bepaalde in de Wet Geluidhinder, de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen de hierna genoemde stukken met ingang van donderdag 5 november 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage:

  • het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende bescheiden, zoals o.a. de ruimtelijke onderbouwing;

  • het ontwerpbouwvergunning en

  • het ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere waarden.

Bovenstaande stukken, met uitzonderingen van tekeningen, kunnen ook geraadpleegd worden via www.gulpen-wittem.nl.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagetermijn kan iedereen een zienswijzen naar voren brengen ten aan zien van het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning. Tegen het ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere waarden kunnen alleen belanghebbenden zienswijzen indienen.

U kunt uw zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, postbus 56, 5270 AB Gulpen.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met mevr. S. Pieters via tel. 043-8800796. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt

Naar boven