stcrt-2009-16580-001.png Ontwerpprojectbesluit Slakweg ongenummerd Berg en Terblijt

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg a/d Geul zijn voornemens om medewerking te verlenen aan het realiseren van een directe bouwtitel voor het bouwen van één woning op het perceel kadastraal bekend als gemeente Valkenburg, sectie L, nr 154, plaatselijk bekend als Slakweg ongenummerd in Berg en Terblijt ( tussen huisnummers 2 en 2j).

Om realisatie mogelijk te maken is het noodzakelijk een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening (Wro) te nemen.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en artikel 3.11, lid 1 Wro het Ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken vanaf donderdag 5 november 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen bij de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (tel. 043-60 99 290). Het ontwerpbesluit inclusief de relevante stukken is ook te downloaden via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze over dit ontwerpprojectbesluit (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Valkenburg a/d Geul. Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u uiterlijk 1 week voor het einde van de inzagetermijn, contact opnemen met de behandelend ambtenaar mw. drs. W. Hendriks via tel 043-6099285 (op vrijdag afwezig). Van hetgeen in een mondelinge zienswijze naar voren wordt gebracht, zal een verslag worden gemaakt. Brieven dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, Postbus 998, 6300 AZ in Valkenburg a/d Geul.

Naar boven