stcrt-2009-16578-001.png Wijzigingsplan Turfweg 4 ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wro

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op 27 oktober 2009 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1998 – Wijzigingsplan Turfweg 4’ hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Turfweg 4 te Blijham, kadastraal bekend als gemeente Wedde, sectie I, nummer 1746.

Het plan voorziet in de vergroting van het agrarisch bouwperceel voor de uitbreiding van een melkveehouderij aan de Turfweg 4 te Blijham.

Ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp wijzigingsplan is het wijzigingsplan op enkele onderdelen ambtshalve gewijzigd.

De oppervlakte van het agrarisch bouwperceel is enkele vierkante meters uitgebreid ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan om het nieuwe bouwperceel te laten aansluiten op het bestaande bouwperceel zodat de bouwplannen kunnen worden uitgevoerd.

Tevens zijn enkele tekstuele wijzigingen opgenomen:

  • Een reactie van het waterschap op het voorontwerpbestemmingsplan is tevens verwerkt in het wijzigingsplan, dit houdt echter geen inhoudelijke wijziging in;

  • De uitkomsten van een archeologisch onderzoek zijn in het wijzigingsplan weergegeven, ook deze aanpassing houdt geen inhoudelijke wijziging op het plan in;

  • Er is een paragraaf over externe veiligheid opgenomen.

De bovengenoemde tekstuele wijzigingen brengen geen inhoudelijke wijzigingen met zich mee.

Het wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 5 november 2009 gedurende zes weken ter inzage voor een ieder. De stukken kunnen worden ingezien van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur in het gemeentehuis (Hoofdweg 2 te Wedde) of via www.bellingwedde.nl onder het kopje ‘bestemmingsplannen’ en daarna ‘Bestemmingsplannen in procedure’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven