stcrt-2009-16566-001.png Vaststelling projectbesluit ‘Uitbreiding clubgebouw Gilde St. Jan Baptist’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat zij bij besluit van 27 oktober 2009 het volgende projectbesluit hebben vastgesteld.

Dit projectbesluit ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening van 6 november 2009 tot en met 17 december 2009 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl./bouwen/wonen/projectbesluiten.

Naam

Omschrijving

Projectbesluit ‘Uitbreiding clubgebouw Het ontwerp-projectbesluit voorziet in het Gilde St. Jan Baptist’

Het projectbesluit voorziet in het realiseren van een clubgebouw op het perceel Wintelresedijk ongenummerd te Oerle, kadastraal bekend gemeente Veldhoven, sectie G, nummer 644, welke een grotere oppervlakte en hogere nokhoogte heeft dan nu volgens het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 1988, hervestiging Gilde St. Jan Baptist te Oerle’ is toegestaan.

Aangezien niemand tijdig zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken, binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Veldhoven, 4 november 2009

Naar boven