stcrt-2009-16549-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidrand Eethen’

Bekend wordt gemaakt dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 6 november 2009 gedurende zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidrand Eethen’

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een ontwikkeling met daarin woningbouw, de bouw van een brede school, een buurtsupermarkt en uitbreiding van voetbalvelden.

Ter plaatse van het plangebied vigeren de bestemmingsplannen ‘Eethen’ en ‘Buitengebied, herziening 1999’. Om de beoogde ontwikkeling mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voorgenoemde bestemmingsplannen noodzakelijk.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het ontwerpbestemmingsplan kennis worden genomen bij balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan kan tevens geraadpleegd worden middels de gemeentelijke website, www.aalburg.nl.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidrand Eethen’. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 775.

Wijk en Aalburg, 4 november 2009

Naar boven