stcrt-2009-16548-001.png Ontwerp ‘Wijzigingsplan Broeksestraat 2–4 Babyloniënbroek’

Burgemeester en wethouders van Aalburg maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 5 november 2009 gedurende zes weken het volgende ontwerp wijzigingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

  • ontwerp ‘Wijzigingsplan Broeksestraat 2–4 Babyloniënbroek’

Het ontwerpplan voorziet in de vervangende nieuwbouw van twee woningen aan de Broeksestraat 2–4 te Babyloniënbroek. In het vastgestelde bestemmingsplan Babyloniënbroek zijn hiervoor afwijkende regels opgenomen.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30–20.00 uur) van het ontwerpplan met bijbehorend ontwerpbesluit kennis worden genomen bij balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het voornoemde ontwerp wijzigingsplanplan kan tevens geraadpleegd worden middels de gemeentelijke website, www.aalburg.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpplan kenbaar maken. De zienswijze dient in ieder geval te worden voorzien van uw naam en adres, de dagtekening, vermelding van het bouwadres, en de reden waarom u het niet eens bent met het ontwerpbesluit. De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Tevens kunt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met afdeling VROM, bereikbaar op telefoonnummer (0416) 69 87 72. Aan het indienen van zienswijzen zijn geen kosten verbonden. Het is niet mogelijk om via email uw zienswijze kenbaar te maken.

Wijk en Aalburg, 4 november 2009

Naar boven