stcrt-2009-16540-001.png Kennisgeving Bestemmingsplan ‘Uitbreiding hoogspanningsstation Nagelerweg’

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening geven burgemeester en wethouders van de gemeente Noordoostpolder er kennis van, dat zij het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2004, Uitbreiding hoogspanningsstation Nagelerweg voorbereiden’.

Het bestemmingsplan ‘Uitbreiding hoogspanningsstation Nagelerweg’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de uitbreiding van het schakelstation aan de Nagelerweg.

Op grond van voornoemd artikel 1.3.1, lid 2 Bro zal geen gelegenheid worden geboden zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en er zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Omtrent dit voornemen liggen geen stukken terinzage. Over het voornemen kan niet worden gecorrespondeerd. Zodra het bestemmingsplan in ontwerp gereed is, zal er gelegenheid worden geboden om hierop uw zienswijze naar voren te brengen.

Naar verwachting zal het ontwerp van de planherziening op zeer korte termijn terinzage worden gelegd. De kennisgeving van die terinzagelegging zal worden gepubliceerd in de Flevopost, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke internetsite).

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer P. de Jager van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 34 90.

Naar boven