stcrt-2009-16530-001.png ÍVaststelling bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp, correctieve herziening 2009’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 29 september 2009 het volgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 6 november 2009 tot 18 december 2009 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl./bouwen/wonen/bestemmingsplannen.

Naam

Omschrijving

Bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp, correctieve herziening 2009’

Het bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp 2005’ zal op 9 kleine onderdelen worden aangepast.

 

De wijzigingen houden in:

 

2.1.1

 

Toelichting 2.4. aanpassen. Te vervallen

 

‘Aan beide zijden moeten echter hoofdvoorgevelrooilijnen komen’. Invoegen: ’De ligging van de bebouwingslijnen aan de zijde van de Pegbroekenlaan wordt parallel daaraan gelegd op 5 meter achter de perceelsgrens.’

 

2.1.2

 

Toelichting 2.6 aanvullen met verwijzing naar blad 4. ‘De aanpassing is te vinden op blad 4 van de verbeelding.

 

2.1.3

 

Toelichting onder 2.7. invoegen in laatste regel na verbeelding: ‘ blad 5’

 

2.1.4

 

Toelichting onder 2.9 aanvullen met : ‘De aanpassing is op blad 6 van de verbeelding weergegeven’.

 

De naam van het bestemmingsplan onder Regels , blz 3, moet zijn ‘Veldhoven-Dorp, correctieve herziening 2009’.

 

2.1.5

 

2.1.6

 

In de tabel wordt ‘plankaart’ vervangen door ‘verbeelding’, de verwijzing naar blad 5,6 en 7 in de tabel moet respectievelijk zijn blad 4, 5 en 6.

Gedurende genoemde termijn kan door degene die zich tijdig tot de gemeenteraad heeft gewend met een zienswijze, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Gelijke bevoegdheid komt toe aan een ieder, die bezwaren heeft tegen wijzigingen, welke bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer D. Swinkels, beleidsmedewerker van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, e-mailadres dick.swinkels@veldhoven.nl, telefoonnummer 040-25 84 293.

Veldhoven, 4 november 2009

Naar boven