stcrt-2009-16520-001.png Bestemmingsplan ‘Stadskanaal-Noord − multifuncioneel accommodatie’ en bestemmingsplan ‘Stadskanaal-kern − Noorderpoortcollege’

Ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen worden voorbereid:

  • ‘Stadskanaal-Noord − multifunctionele accommodatie’. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een multifunctionele accommodatie aan de Berkenstraat mogelijk.

  • ‘Stadskanaal-Kern − nieuwbouw Noorderpoortcollege’. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van nieuwbouw van het Noorderpoortcollege op het perceel begrensd door Atlantislaan, Dr. Kinglaan, Sportparklaan en Olympialaan mogelijk.

Tegen de voornemens kunt u geen zienswijzen indienen. Er liggen geen stukken ter inzage. Ook zal geen onafhankelijke instantie gevraagd worden om advies over het voornemen tot het voorbereiden van de bestemmingsplannen uit te brengen.

Het nog op te stellen voorontwerp- en ontwerpbestemmingsplannen worden later zes weken ter inzage gelegd. Dit wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Tegen een voorontwerpbestemmingsplan en een ontwerpbestemmingsplan kan iedereen binnen genoemde termijn inspraakreacties dan wel zienswijzen indienen.

Naar boven