stcrt-2009-16517-001.png Ontwerpbestemmingsplan Lombok

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), dat met ingang van donderdag 5 november 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Lombok’ ter inzage ligt voor een periode van zes weken.

De gemeente Brummen heeft van de provincie de ruimte gekregen om voor de lokale woningvraag te mogen bouwen. Om dit te bewerkstelligen is het plangebied Lombok bij de kern van Eerbeek als ontwikkelingslocatie voor nieuwbouw aangewezen.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Weverweg, Lombokweg, Imker, Honingraat en de Ringlaan. Het ontwerpbestemmingsplan regelt het gebruik van gronden, welke bouwmogelijkheden er zijn en de gebruiksmogelijkheden van de gebouwen.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Lombok’, met bijbehorende stukken, ligt met ingang van donderdag 5 november tot en met woensdag 16 december 2009 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de balie van het team Frontoffice & Vergunningen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Lombok’ is tevens digitaal in te zien op de website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een schriftelijke of een mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Grob, tel. (0575) 56 85 94.

Naar boven