stcrt-2009-16509-001.png Ontwerpprojectbesluit Landmark OTA

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan Rijksweg 11.

Dit projectbesluit heeft betrekking op het oprichten van een landmark in het gebied, ingesloten door de N207, Rijksweg 11, spoorlijn en de Gouwe, kadastraal bekend gemeente Alphen aan den Rijn, sectie G, nr. 897.

Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan omdat de huidige bestemmingen ‘verkeersdoeleinden’ en ‘natuurontwikkelingsgebied’ de oprichting van een landmark niet toestaan.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de bouwaanvraag en bijbehorende stukken liggen van 5 november tot en met 17 december 2009 ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis. De stukken zijn tevens in te zien via www.alphenaandenrijn.nl

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met G.G. van Poppel van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Zuid via telefoon 0172-464 996.

Naar boven