stcrt-2009-16507-001.png Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan ‘Linne’ ex artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.7 lid 7 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Maasgouw bekend dat de gemeenteraad van Maasgouw in zijn vergadering van 2 november 2009 besloten heeft dat met toepassing van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit) voor delen van het bestemmingsplan ‘Linne’ en dan met name het gebied Maj. Huthstraat 5 te Linne, een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende situatietekening.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 5 november 2009 in werking en ligt (met bijbehorende stukken) vanaf die dag voor een ieder ter inzage in het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling). Het voorbereidingsbesluit (met bijbehorende stukken) wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het voorbereidingsbesluit (met bijbehorende stukken) op het gemeentehuis langs elektronische weg te raadplegen.

Onder het regime van de Wet ruimtelijke ordening kan tegen een voorbereidingsbesluit geen beroep worden ingesteld bij de bestuursrechter en daarom ook geen bezwaar worden gemaakt.

Maasbracht, 4 november 2009

Burgemeester en wethouders van Maasgouw.

Naar boven