stcrt-2009-16485-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële herziening Meijersweg 8, Geesteren’ als bedoeld in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Met ingang van donderdag 5 november 2009 ligt gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen en via www.tubbergen.nl, voor een ieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële herziening Meijersweg 8, Geesteren’. Dit ontwerp betreft het uitbreiden van de recreatieve activiteiten bij de ‘Herterij Twente’ aan de Meijersweg te Geesteren.

Gedurende deze termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via de afdeling Publiekszaken. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven