stcrt-2009-16446-001.png Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Hofland-Oost’

Burgemeester en wethouder van Montfoort maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 21 september 2009 heeft besloten het bestemmingsplan‘Hofland-Oost’ gewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan betreft de bestaande bebouwing in de wijk Hofland-Oost in de kern Montfoort. Tevens is voor deze wijk een uitbreiding voorzien ten zuidoosten van de bestaande bebouwing. Hier zijn 115 woningen gepland. De planologische regeling voor deze uitbreiding is gekoppeld aan de algemene herziening van het bestemmingsplan ‘Hofland-Oost’.

Het raadsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 5 november 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens kan het bestemmingsplan ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → Wonen & omgeving → bestemmingsplannen.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door een belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, alsmede door belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen welke door de gemeenteraad zijn aangebracht, beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de afdeling bestuursrecht van de Raad van State worden ingediend. Het bestemmingsplan ‘Hofland-Oost’ treedt in werking op 18 december 2009.

Naar boven