stcrt-2009-16443-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zelhem Dorp’

Het ontwerpbestemmingsplan Zelhem Dorp en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 5 november t/m 16 december 2009 voor een ieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op actualisatie van diverse bestemmingsplannen door één nieuw bestemmingsplan voor de kern Zelhem. In het bestemmingsplan wordt de bestaande situatie vastgelegd in een actuele bestemmingsregeling.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.BP00864-ON01

  • op papier tijdens de openingstijden van het gemeentekantoor bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24a te Hengelo (Gld.)

Bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid het plan in te zien dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling.

Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.BP00864-/NL.IMRO.1876.BP00864-ON01

U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 200, 7255 ZJ Hengelo Gld.

Hengelo (Gld.), 4 november 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven