stcrt-2009-16441-001.png Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Nijreesweg 23

In de raadsvergadering van d.d. 27 oktober 2009 is het bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Nijreesweg 23’ ongewijzigd vastgesteld. Middels dit bestemmingsplan wordt voor het perceel Nijreesweg 23 in een bouwtitel voorzien.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 november 2009 gedurende zes weken ter inzage (derhalve tot 16 december 2009) bij de afdeling publiekszaken. De afdeling publiekszaken in de centrale hal op de begane grond van het Stadhuis (Stadhuisplein 1) te Almelo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur (zonder afspraak) en maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur (met afspraak). Daarnaast is het stadhuis geopend op dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 19.00 uur (met afspraak).

Het bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.almelo.nl/bestemmingsplannen

Er is één zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar gemaakt. Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven