stcrt-2009-16410-001.png Wijzigingsplan Daniël de Brouwerstraat 24, Boekel goedgekeurd

Burgemeester en wethouders van Boekel maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 8 oktober 2009 (besluitnummer 1586675/1589921) goedkeuring hebben verleend aan het wijzigingsplan ‘Daniël de Brouwerstraat 24, Boekel’, vastgesteld door ons college op 1 september 2009.

Het wijzigingsplan voorziet in de splitsing van de geldende bestemming ‘wonen’ van de locatie Daniël de Brouwerstraat 24 in Boekel in twee afzonderlijke bestemmingen ‘wonen’ (boerderijsplitsing). Het betreft de kadastrale percelen, bekend als gemeente Boekel, sectie F, nummers 1384 en 1392. Het nieuwe planologische regime betreft twee percelen met beide de bestemming ‘wonen’.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant ligt met het wijzigingsplan vanaf 5 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie op het gemeentehuis van Boekel, St. Agathaplein 2 te Boekel. Voor de volledigheid stellen wij het goedkeuringsbesluit en wijzigingsplan ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.boekel.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het goedkeuringsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2.500 EA in ’s-Gravenhage, door diegene die zich tijdig met zienswijzen tot ons college heeft gewend, alsmede een belanghebbende, die aantoont, dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn/haar zienswijze in te brengen.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist.

Boekel, 4 november 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven