stcrt-2009-16404-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e herziening Bestemmingsplan ‘Lemelerveld 2006’, Meester Gorisstraat/Kampfstraat’

Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend, dat de gemeenteraad van Dalfsen op 26 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘1e herziening Bestemmingsplan ‘Lemelerveld 2006’, Meester Gorisstraat/Kampfstraat’ gewijzigd heeft vastgesteld.

De planherziening betreft het gebied tussen de Meester Gorisstraat en de Kampfstraat waar nu twintig woningen staan. Een deel van de woningen, in totaal tien, is verouderd en zal gesloopt worden. Woningstichting De Veste is van plan op deze locatie twintig appartementen te bouwen die geschikt zijn voor zorg.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Wel is er een reactie binnengekomen van de Veiligheidsregio IJsselland. Deze reactie heeft aanleiding gegeven om bij vaststelling van het plan wijzigingen aan te brengen door de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

  • De wijziging heeft betrekking op aanvulling van de tekst in de toelichting, hoofdstuk 2.8 externe veiligheid.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 4 november 2009 tot en met 15 december 2009 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Lemelerveld.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met de aangebrachte wijzigingen en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Dalfsen, 3 november 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.
Naar boven