stcrt-2009-16396-001.png Vaststelling hogere grenswaarden De Lange Streeken fase II te Peize

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld hebben op 4 augustus 2009 besloten om hogere waarden in het kader van de Wet geluidhinder te verlenen voor twee nieuw te bouwen woningen in het plan Lange Streeken fase II te Peize. Het besluit ligt met ingang van 4 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbesluit bij het College van Burgemeester en Wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het College kenbaar te maken, een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift moet binnen bovenvermelde termijn van terinzageligging worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Roden, 3 november 2009

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven