stcrt-2009-16392-001.png Onherroepelijk uitwerkingsplan Harnaschpolder Delft, deelgebied 2, Voordijkshoorn

Onherroepelijk uitwerkingsplan

De gemeenteraad van Delft heeft op 29 november 2007 het uitwerkingsplan Harnaschpolder Delft, deelgebied 2, Voordijkshoorn vastgesteld. Het plangebied ligt ten noordwesten van de woonwijk de Hoornse Hof. Het gebied wordt begrensd door de Dijkshoornseweg aan de westzijde en door de Kastanjewetering aan de noordzijde. Dit is tevens de gemeentegrens. Aan de oostzijde grenst het plangebied aan de Hoornse Hof en aan de Kuyperwijk. In het zuiden vormt het Hof van Delftpark van de gemeente Midden-Delfland de begrenzing.

Gedeputeerde Staten hebben op 25 maart 2008, met nr. PZH-2008-252963, het uitwerkingsplan van rechtswege goedgekeurd. Tegen het goedkeuringsbesluit is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Deze heeft op 14 oktober 2009 het beroep ongegrond verklaard, waardoor het uitwerkingsplan onherroepelijk is geworden. Hierdoor is bezwaar maken niet meer mogelijk.

Wanneer en waar kunt het uitwerkingsplan inzien?

Iedereen kan het uitwerkingsplan en de uitspraak van de Raad van State inzien in de publicatiemap besluiten van het gemeentebestuur bij de publieksbalie aan de Phoenixstraat 16. Openingstijden op afspraak: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

U kunt het uitwerkingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje ‘Bouwen’ (klik door naar ‘Ruimtelijke Ordening’).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksbalie via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven