Terinzage ontwerp ‘Reparatieplan Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek’ ex artikel 3.8 Wro

Ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maakt het college van B&W van Opmeer bekend, dat ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan ‘Reparatieplan Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek’.

Het plangebied heeft betrekking een aantal deelgebieden, te weten: het bedrijventerrein aan de Westerboekelweg te Hoogwoud, Herenweg 67 (Hoogwoud), Breestraat 11 (Opmeer), Molenstraat 4 (Hoogwoud), Wuiver 19/21 (Spanbroek) en Spanbroekerweg 29/31 (Spanbroek). Aan de hand van dit nieuwe plan wordt een aantal onvolkomenheden hersteld. Deze zijn ontstaan bij de inwerkingtreding van het bestemmingsplan ‘Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek’. Het plan voorziet tevens in de aanleg van aantal parkeerplaatsen nabij de Pastoor Meriusstraat en Wuiver én een regeling voor verruimde bebouwing bij woonbestemmingen.

Het ontwerpbestemmingsplan (plankaart, toelichting/regels) en ontwerpbesluit liggen vanaf 30 oktober 2009 gedurende 6 weken tijdens openingstijden (09:00–17:00 uur) en op donderdagavond (18:00 tot 20:00 uur) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Gedurende voornoemde termijn kan een ieder een schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 199, 1715 ZK te Opmeer.

Voornoemde stukken zijn digitaal raadpleegbaar en downloadbaar via de website van de gemeente (www.opmeer.nl).

Naar boven