stcrt-2009-16387-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kleine Hoeven’

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend.

Bij besluit van 6 oktober 2009, nummer 1246430, hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kleine Hoeven’ voor zover het betreft de bestemmingen ‘Bedrijven (B)’ en ‘Verkeersdoeleinden’. Aan het met rode lijnen gearceerde gedeelte van de bestemming ‘Bedrijven (B)’ wordt, voor zover die gelegen is binnen de geurcontour, goedkeuring onthouden.

Aanleiding voor bovengenoemd besluit is, dat de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State bij uitspraak van 31 december 2008, nummer 200706492/1/R2, het eerdere goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van 13 juli 2007 voor zover het betreft de genoemde bestemmingen ‘Bedrijven(B)’ en ‘Verkeersdoeleinden’ heeft vernietigd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten met de bijbehorende plankaart evenals de overige van belang zijnde stukken liggen met ingang van maandag 2 november 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag bovendien tot 19.00 uur in de centrale hal in het gemeentehuis.

Gedurende de vorengenoemde periode kan tegen het goedkeuringsbesluit van 6 oktober 2009 door hen die tijdig hun bedenkingen kenbaar hebben gemaakt bij Gedeputeerde Staten en/of door hen die aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest, een beroepschrift worden ingediend. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot goedkeuring van Gedeputeerde Staten treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de genoemde afdeling treedt het besluit niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Reusel, 30 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,

de secretaris,

L.J.M. Bertens.

De burgemeester,

H.A.J. Tuerlings.

Naar boven